ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 99150042

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις εκκενωσεις βοθρων & μεταφορές πάσης φύσεως λυμάτων. Διαθέτουμε έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό με άριστες γνώσεις και τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά μέσα, ώστε να αναλάβουμε πλήρως και αποτελεσματικά την κάλυψη των αναγκών σας. Καλύπτουμε με σύγχρονο στόλο από βυτιοφόρα σε όλη την λευκωσία.

Αναλαμβάνουμε την εκκένωση του βόθρου σας, γρήγορα, αθόρυβα, άοσμα, καθαρά δείχνοντας σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο. Τα βυτιοφόρα μας είναι εξοπλισμένα με ειδικές αντλίες κενού, οι οποίες εμποδίζουν την διάχυση των δυσάρεστων οσμών κατά την εκκένωση των βόθρου. Προσπαθούμε πάντα να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές.

Αναλαμβάνουμε εκκενωσεις βοθρων από δύσκολα και δυσπρόσιτα μέρη, η άντληση υδάτων από μεγάλα βάθη, η απόφραξη του αποχετευτικούς σας δικτύου, εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Διαθέτουμε στόλο από βυτιοφόρα σε ετοιμότητα σε διάφορες περιοχές της Λευκωσιας για να φτάνουμε κοντά σας άμεσα σε ταχύτατους χρόνους.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αποτελούν εγγύηση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στις εκκενωσεις βοθρων που προσφέρουμε. Η εταιρεία μας διαθέτει μηχανήματα υψηλής άντλησης, ικανά να εκκενώσουν ένα βόθρο σε όποιο ακόμα και σε πολύ βαθιά και δύσκολα σημεία.

 

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΑ

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 99150042