ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ

 

 

Παροχή υπηρεσιών για ανίχνευση και εντοπισμό αφανών διαρροών σε δίκτυα  αποχέτευσης με ειδικό εξοπλισμό σε όλη την κύπρο.                                                 

 ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 99150042                                                    

 

 Οι  διαρροές στην αποχέτευση , μέσα σε κτίρια ή σε εξωτερικά δίκτυα, συχνά προκαλούν μεγάλες ζημιές. Τις περισσότερες φορές οι μεγαλύτερες ζημιές προέρχονται από τις  προσπάθειες εντοπισμού η αποκατάστασης μιας διαρροής. Η ανίχνευση  ο εντοπισμός και τελικά η διάγνωση της αιτίας μιας υγρασίας η διαρροής, μπορεί να καταλήξει σε εφιάλτη για τον μηχανικό η τον υδραυλικό, αλλά πολύ περισσότερο για τον ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Η προσπάθεια να εντοπίσεις μια μικρή διαρροή μέσα σε ένα κτίριο, είναι σαν να ψάχνεις μια βελόνα μέσα σε αχυρώνα, εκτός και αν έχεις την κατάλληλη εξειδίκευση και ειδικό εξοπλισμό. Η επιχείρηση μας διαθέτει  εξοπλισμό και εξειδίκευση, αλλά και πολύ μεγάλη εμπειρία στον εντοπισμό διαρροών, τόση ώστε μόνο με μεγάλες επιχειρήσεις του εξωτερικού μπορεί να συγκριθεί. Το ποσοστό επιτυχίας μας στον εντοπισμό αφανών διαρροών σε κτίρια με μη επεμβατική μέθοδο, πλησιάζει το 100%.  

Παρέχουμε για κάθε περίπτωση μια σίγουρη και οικονομική μέθοδο ανίχνευσης διαρροών, με ξεκάθαρες προσφορές, χωρίς δελεαστικές αρχικές τιμές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και με την χαμηλότερη τελική τιμή.

Εντοπίζουμε υδραυλικές διαρροές σε κατοικίες  επαγγελματικά κτίρια εξωτερικά κεντρικά δίκτυα, από μια πολύ μικρή διαρροή σε ένα WC έως μια μεγάλη διαρροή σε ένα δίκτυο πολλών χιλιόμετρων. 

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα υδραυλικής διαρροής η υγρασίας, καλέστε μας για σας δώσουμε μια άμεση και ολοκληρωμένη λύση. Καμία εργασία δεν είναι  πολύ μικρή η πολύ μεγάλη για εμάς . Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι απο τις υπηρεσίες μας.