ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 99150042

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 99150042 Η εταιρία μας άμεσα και υπεύθυνα διεκπεραιώνει καθαρισμό αντλιοστασίων. Πολλές φορές από την βροχή, ή άλλους λόγους τα αντλιοστάσια δεν λειτουργούν σωστά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται καθαρισμός.

Αντλιοστάσια είναι οι χώροι ή λεκάνες που συγκεντρώνονται τα λύματα και τα όμβρια και από κει με αντλίες συνήθως, απομακρύνονται για τον τελικό τους προορισμό. Η ύπαρξη λυμάτων ή όμβριων σε μόνιμη βάση προκαλεί συσσώρευση υπολειμμάτων στα τοιχώματα και στον πυθμένα. Τα υπολείμματα αυτά στα αντλιοστάσια, εκτός από το ότι μπορούν να δημιουργήσουν βουλώματα στους σωλήνες, μπλοκαρίσματα στα φλοτέρ, διάβρωση στις αντλίες και τους κινητήρες, αλλά και ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών με τον κίνδυνο πρόκλησης μολυσματικών ασθενειών. Η πιθανότητα εμφάνισης προβλημάτων σε ένα αντλιοστάσιο είναι μεγαλύτερη όταν αυτό δεν συντηρείται και δεν καθαρίζεται. Εκτός των άλλων, η παρεμπόδιση της ομαλής λειτουργίας ενός αντλιοστασίου έστω και για μερικά λεπτά κάποιες φορές, μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα και ενίοτε ανεπανόρθωτες ζημιές.

Είναι επιβεβλημένο λοιπόν για λόγους ασφάλειας, να γίνεται καθαρισμός των αντλιοστασίων σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ο καθαρισμός είναι μια εργασία αρκετά δύσκολη και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή αλλά και εξειδικευμένο εξοπλισμό. Η εταιρία μας,  διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και το εξειδικευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει τον καθαρισμό των αντλιοστασίων κάθε είδους, με εγγυημένο αποτέλεσμα. Καλύπτουμε παγκυπρίος καθαρισμό ανλιοστασίων σε οικίες, πολυκατοικίες, εργοστάσια, ξενοδοχεία και δήμους. Η πολύχρονη εμπειρία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να φέρουμε σε πέρας επιτυχώς τον καθαρισμό ενός αντλιοστασίου, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες ή όσο «παρατημένο» κι αν είναι.

Η εργασία καθαρισμού ενός αντλιοστασίου απαιτεί κατ’ αρχήν εκκένωση με άντληση των λημμάτων είτε υγρών, είτε στερεών αποβλήτων. Αφού το αντλιοστάσιο αδειάσει, πλένεται στα τοιχώματα και τον πυθμένα με νερό σε υψηλή πίεση (υδροβολή), με ταυτόχρονη άντληση των υδάτων καθαρισμού. Η εταιρία μας, σεβόμενη τους κανονισμούς υγιεινής αλλά και ακολουθώντας πιστά τις αρχές της στα οικολογικά ζητήματα, χρησιμοποιεί πάντοτε για τον καθαρισμό των αντλιοστασίων, υλικά μη τοξικά αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον. Φροντίζουμε δε, οι τιμές μας να είναι όχι μόνο προσιτές αλλά και να βρίσκονται μέσα στις χαμηλότερες της αγοράς.Και μην ξεχνάτε
Ο καθαρισμός γίνεται στην αρχή με εκκένωση-άντληση κάθε τύπου ακάθαρτων υδάτων και στερεών αποβλήτων και εν συνεχεία γίνεται το πλύσιμο με υψηλής πιέσεως μηχανήματα, υδροβολή που μας επιτρέπει να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας εκτελεί οποιαδήποτε εργασία αδειάσματος και καθαρισμού βόθρων κατοικιών ή σκαφών, άμεσα, αποτελεσματικά και σε πολύ χαμηλές τιμές. Αναλαμβάνουμε επίσης βιολογικούς καθαρισμούς βόθρων ακολουθώντας την κατάλληλη διαδικασία. Μπορείτε να μας καλέσετε και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για οποιοδήποτε πρόβλημα εκκένωσης βόθρου αντιμετωπίζετε και για την συντήρηση και τον καθαρισμό των φρεατίων και του βόθρου σας. Επίσης αναλαμβάνουμε την συντήρηση της αντλίας σας και αν χρειαστεί και την αντικατάσταση της.